top of page

Equip

Som un equip que combina experiència i il·lusió, i que ens comprometem a treballar per defensar la bona arquitectura i el prestigi de la professió, generant xarxes i sinèrgies.

GUIM OK_Mesa de trabajo 1.png
DEGÀ

Arquitecte (ETSAB, 1994). Activitat professional com a arquitecte col·laborant amb els germans Terradas, amb Josep Llinàs i amb Ignasi de Solà-Morales. (1990-98). Des del 1998  desenvolupa des de l’estudi propi projectes d'arquitectura i urbanisme, d’abast nacional i internacional, prioritzant l’harmonia i l’ordre, l'eficiència energètica i la sostenibilitat. Professional amb energía i vocació de treball en equip per a la consecució de projectes de diferent escala i objectius. Experiència editorial a "Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme" amb Josep Lluís Mateo i Manuel Gausa, i a l’Editorial Gustavo Gili. Autor del llibre “Barcelona 1992-2004”. Vocal de Difusió Cultural de la Demarcació de Barcelona (1998-2002). Actualment és vicedegà de la Junta de Govern del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

2.png
SECRETÀRIA
Gemma Ferré Pueyo

Arquitecta (ETSAB 1995). Amb despatx propi especialitzat en projectes de reforma, rehabilitació, restauració i interiorisme. Cap d’Exposicions de l’Àrea de Cultura del COAC de l’any 2002 al 2008 i coordinadora de la Vocalia de Cultura de la Demarcació de Barcelona del COAC de l’any 1998 al 2002. Coordinadora d’exposicions i activitats culturals freelance per a diverses institucions culturals i museus. Professora associada de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus, membre del CRAI URV i i professora del Grau de Disseny d’Interiors a l’IED Barcelona

3.png
TRESORER

Arquitecte (ETSAB 1998). Actualment Director de Projectes de CULMIA des de 2019. Despatx professional MG-Arquitectes durant els anys 2003-2015. Experiència en l’administració com arquitecte en la Direcció d’Espai Públic a la MMAMB i com arquitecte municipal a Cornellà de Llobregat. Docència com a professor a La Salle de Barcelona (2011-2012), professor convidat a l’Escola Sert 2010 i workshop a Riga (Letonia) 2001. Col·laboració en la redacció de la revista ON Diseño 2014-2015.

4.png
  VOCAL DE RECERCA, EDUCACIÓ
I UNIVERSITATS
Inés de Rivera Marinel·lo

Arquitecta (ETSAB 1997) i Màster Oficial d'Antropologia Urbana i Migracions (URV 2016), amb estudi professional des de 1998, especialitzat en obra pública, intervenció urbana, i habitatge. Professora Associada de Projectes i Urbanisme a l'Escola d'Arquitectura de Reus URV i de l'Escola d'Arquitectura del Vallès UPC. Membre del grup de recerca Territori i Paisatge, CRUC de l'Escola d'Arquitectura de Reus URV.

5.png
VOCAL DE SOSTENIBILITAT, INNOVACIÓ I INTERNACIONAL 

Arquitecta (ETSAV 2007). Especialitzada en desenvolupament sostenible de ciutats i territoris. Àmplia trajectòria internacional de la mà d’entitats com UN-Habitat, PNUD, OIM, GIZ o WWF. Professora convidada a Technische Universität (Berlin), Kunstuniversität (Linz), Princeton University (New York), Universidad de Los Andes (Bogotà), Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona) i l’Escola Sert (Barcelona). Actualment és vice-presidenta d’AuS (agrupació COAC d’Arquitectes per la Sostenibilitat). 

6.png
VOCAL DE DIGITALITZACIÓ, EXERCICI PROFESSIONAL I JOVES

Arquitecte (ETSALS 2016) i Project Manager (MUDP - LaSalle 2020). Especialitzat en la gestió integral de projectes de la construcció, la comunicació visual-gràfica i l'estratègia. Té experiència en l'àmbit de les noves tecnologies de la mà de Domestic Data Streamers, en la prospecció de nous mercats per al projecte Schollarship Collette for Africa (IaaC) i en la gestió integral de projectes de rehabilitació i obra nova a pepstudio.eu. Actualment és vocal de la junta d'Arquinfad (FAD) i de l'AJAC (agrupació Joves Arquitectes de Catalunya).  

Junta de la Demarcació de Barcelona

7.png
PRESIDENTA
Sandra Bestraten Castells

Arquitecta (ETSAB, 2001) Professora a l’ETSAB des de 2003 i a la UIC 2011.Col·laboradora en diferents màsters MRM-UPCi MICSEA-UIC i Estructures (Salle). Primers anys combina l’obra pròpia amb col·laboracions amb diferents despatxos, Pedro Garcia-Estrella Ordóñez, Lluís Auquer-Oriol Rosselló, Vera Hofvauerova, F&D arquitectes, catedràtic Cèsar Díaz. L’any 2006 funda el despatx Bestraten Hormias Arquitectura slp, especialitzats en sostenibilitat, accessibilitat, innovació i rehabilitació en obra pública i privada. Des de 2006 és representant a l’Assemblea COAC. Al 2010 entra com a vocal a la demarcació de Barcelona i vocal de cultura des de 2011-2014. Al 2018 inicia la trajectòria com a Presidenta de la Demarcació de Barcelona.

11.png
SECRETÀRIA

Arquitecta (ETSAB, 2005). Després de treballar en despatxos com el del Pep Zazurca i en Juan Trias de Bes, va fundar 08023 Architects junt amb el David Jiménez, un despatx especialitzat en arquitectura residencial on la persona es situa com a centre de l'arquitectura. Actualment és vocal de desplegament territorial i exercici professional a la Junta de la Demarcació de Barcelona i anteriorment havia coordinat el grup d'arquitectes de Sarrià-Sant Gervasi.

9.png
TRESORER

Arquitecte ( ETSAV 1989 ). Soci fundador de RGC ARQUITECTES 1989. Beca FPI-MEC 1990-93 Departament de Construcció ETSAV. Va treballar a l'estudi de Carles Fochs (1986 - 1989). El despatx que dirigeix juntament amb Xavier Cavero, des de fa 33 anys, es dedica a l'arquitectura quotidiana, amb projectes d'obra nova, reforma, rehabilitació i interiorisme. Autor de diferents treballs de recerca i activitats culturals relacionades amb el patrimoni arquitectònic. Professor de Projectes de Disseny d'Interiors a l'Escola d'Art i Disseny de Terrassa des de 2006. Portaveu a l'Assemblea del Coac des de 2006.

8.png
  VOCAL

Arquitecta (ETSAV 1999). Especialitzada en bioclimatisme i eficiència energètica, així com avaluadora acreditada VERDE (2009) i DGNB (2021). Inicia la seva carrera professional com a freelance, participa en diversos projectes  i forma part d’ARQ3 fins l’any 2013 quant incia la col·laboració amb Green Building Council España fins esdevenir  Delegada de Catalunya. L’any 2020 s’incorpora a H.A.U.S. Healthy Buildings com a cap de l’ àrea de sostenibilitat. Actualment és professora de màster experta en sostenibilitat a la Salle i la UIC i és antena de  l’Observatorio ciudad 3R. 

10.png
VOCAL

Arquitecte (ETSAV 2000). IESE Executive MBA 2015. CEO de CASA SOLO Arquitectos des de 2014 i soci fundador de Gina Barcelona Architects AIE. Va treballar a l'estudi de Rafael Moneo (2001-2003). El despatx que dirigeix amb Bernat Gato, té 35 anys d’experiència i està especialitzat en arquitectura sanitària i edificis d’alta complexitat. Vol treballar per la millora de l'eficiència dels despatxos i dels processos de les licitacions públiques. 

12.png
VOCAL

Arquitecte (ETSAB 2017). Amb despatx propi especialitzat en projectes d’accessibilitat i gestió cultural. Director de programació del festival d’arquitectura 48h Open House BCN. Arquitecte assessor de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat en projectes d’accessibilitat i disseny universal (en edificació i via pública), i col·laboracions amb l’ICUB i l’Àrea d'Ecologia Urbana. Coautor de la “Guia d’àrees de joc infantils accessibles” i la “Guia de recomanacions per a exposicions accessibles” de l’Ajuntament de Barcelona. Membre d’ASEPAU. 

Delegació del Vallès
EQUIP-13.png
DELEGAT DEL VALLÈS

Arquitecte (ETSAB, 2004) L’any 1997, encara essent estudiant va començar a treballar en  despatxos de renom com TAC Arquitectes, BAU Joan Busquets, GRUP IDEA Arquitectura/Enginyeria. A finals de l’any 2004 , va fundar PUNT ARQUITECTES juntament amb en Pedro Sánchez Torres, un despatx que es va enfocar en tres àmbits; arquitectura residencial, rehabilitació i gestió urbanística. Des de l’any 2007 participa activament en l’equip de treball del COAC al Vallès, on des de l’any 2009 ostenta el càrrec de Corresponsal de Sant Cugat, de forma voluntària i no remunerada. Des del 2018 és representant a l’Assemblea COAC.

bottom of page